O cabina foto in forma unei felii de cascaval

Da. Ne-am gandit la un concept nou, amuzant si interactiv. CheeseBox este cabina foto in forma unei felii de cascaval, asa cum sugereaza si logo-ul nostru. Mai jos vom prezenta o parte din serviciile oferite de noi.

Camera si lumini

Cabina foto foloseste cele mai noi tehnologii digitale pentru a crea imaginile perfecte, fiind dotata cu sisteme de iluminare profesionala de studio. Lumina face diferenta in fotografie. Tinem la acest aspect pentru ca voi sa aratati impecabil.

Touchscreen display

Veti putea sa va aranjati tinuta si postura in timp real, cu ajutorul touchscreen display-ului nostru Full HD, de 55 de cm. Dimensiunile mari si acuratetea culorilor vor contribui la o experienta cat mai placuta.

Print profesional

Fotografiile vor fi imprimate cu ajutorul unui printer profesional, de viteza mare, care asigura in acelasi timp protectie sporita UV impotriva razelor de soare, culorile fiind protejate in timp.(spre deosebire de printerele inkjet)

Modele si layout

Fotografiile primite vor avea un design/layout personalizat, in functie de dorinta fiecarui client. Pe fiecare marturie vor fi integrate pana la 4 fotografii, acestea fiind in format 5×15 sau 10×15, cu posibilitatea de marturie-magnet.

Decor si recuzita

Cabina beneficiaza de foarte multa recuzita pentru fotografii cat mai diverse. Ne dorim sa fim originali, asadar pregatiti-va pentru cele mai nebune masti si costume. Fundalul este si el important. Va recomandam un design cat mai simplu.

Fotografii finale

Dupa fiecare runda de distractie in fata cabinei, vom putea printa pana la 4 exemplare 5x15cm si 2 exemplare 10x15cm, pentru ca fiecare persoana sa poata beneficia de cel putin o fotografie.

Sharing

Softul care va interactiona cu voi este foarte simplu si contribuie la distractia voastra. Fotografiile mai putin reusite vor putea fi refacute, iar voi veti putea da share imaginilor online imediat dupa vizitala cabina. 

Asistent fotograf

Un asistent fotograf va fi in permanenta prezent pentru buna functionare a echipamentului, pentru a va ghida si inmana fotografiile.

Disponibilitate

Cabina este disponibila in Bucuresti, insa ne mobilizam oriunde, pentru orice tip de eveniment. Pentru rezervarea datelor si oferta integrala, completati formularul din pagina “Contact”. Va asteptam cu drag.