Say Cheese !

Ne bucuram ca ati ajuns pe pagina cabinei noastre foto. Despre noi ar fi multe de spus. Suntem fotografi de eveniment. Facem asta din pasiune vreme de cativa ani si peste 100 evenimente. (o parte din fotografiile noastre pot fi vizionate aici – http://cristian-popa.com). Ne place tot ce este frumos si ne-am propus realizarea unui concept nou de cabina foto, ca raspuns la cerinta mirilor nostri, sau a organizatorilor de eveniment care ne-au contactat de-a lungul timpului. Cabina foto a devenit deja unul din punctele principale de atractie ale evenimentelor.

Acest lucru vine ca raspuns la cerinta mirilor nostri, sau a organizatorilor de eveniment care ne-au contactat de-a lungul timpului si si-au dorit un photobooth pe masura serviciilor noastre. Ne-am propus sa realizam un design inedit, pentru o experienta unica. Cheesebox este cutia cu zambete, o cabina foto in forma unui triunghi de cascaval, asa cum arata si logo-ul nostru. Pe langa acest lucru, va promitem ca toate cunostintele noastre in ale fotografiei si ale luminii perfecte vor insoti si foto-marturiile cabinei noastre foto.

Bugetul unei nunti

Restaurant

Decoratiuni

Muzica

Vestimentatie

Foto-video

Fotocabina

Merita investitia ?

Nu este normal ca amintirile voastre sa merite o investitie atat de mica, in comparatie cu celelalte componente ale nuntii. Oricat de frumos ar fi un eveniment, la 2 luni de la trecerea acestuia, multe dintre cele intamplate vor fi uitate. De ce sa nu investiti in amintiri frumoase, pentru voi si pentru toti invitatii evenimentului ? Consideram ca fotografiile noastre sunt marturia nuntii si merita cat mai mult din atentia voastra. Cu un efort minim, beneficiati de amintiri superbe si de un element de entertainment permanent in cadrul evenimentului.